ΣΧΟΛΙΑ ΓΟΝΕΩΝ

Πόσα άραγε συναισθήματα μπορούν να χωρέσουν σε μια κάρτα? Ελάχιστα μα πέρα για πέρα αληθινά! Υπάρχουν λέξεις που να μπορούν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη δυο γονιών στους ανθρώπους που έδωσαν τόση αγάπη και ζεστασιά στα παιδιά τους? Ίσως, μα φαίνονται τόσο φτωχές!

Κοντά σας τα παιδιά μας βρήκαν ένα δεύτερο σπίτι με όλα τα χαρακτηριστικά που υπάρχουν σε μια ευττυχισμένη οικογένεια: αγάπη, κατανόηση, χαρά, ασφάλεια. Και ξέρουμε ότι ακριβώς τα ίδια θα ξαναδώσετε και του χρόνου και στην Αγγελική και στο Βασίλη.

Για τη Νικολέτα όμως αυτός ο κύκλος κλείνει και ανοίγει ένας μεγαλύτερος...το δημοτικό σχολείο! Μελαγχολούμε, αλλά δε φοβόμαστε! Ξέρουμε ότι η κόρη μας απέκτησε κοντά σας όλες τις βάσεις και τα εφόδια για να αντιμετωπίσει τον άγνωστο κόσμο που της ανοίγεται μπροστά της. Στα Χελιδόνια έμαθε να μοιράζεται και να διεκδικεί, να ακούει και να ακούγεται, να αγαπά και να αγαπιέται! Έμαθε να δίνει και να δίνεται!

Είμαστε σίγουροι πως η Νικολέτα μας πάντα θα θυμάται τα Χελιδόνια με νοσταλγία και πως θα έρθουν στιγμές στη ζωή της που θα αναπολήσει το ασφαλές και γεμάτο αγάπη περιβάλλον που της προσφέρατε όλοι εσείς. Και είναι πολύ σημαντικό και για κείνη και για μας να ξέρουμε ότι πάντα θα μπορεί να διαβαίνει το κατώφλι των Χελιδονιών και να βρίσκει μέσα το ίδιο ζεστό χαμόγελο και την ίδια μεγάλη αγκαλιά, όπως τότε που ήταν μικρούλα...

Ευχαριστούμε για όλα,
Οικογένεια Ανδριανοπούλου